Huset sett från söder

Uthyrning

Hos oss kan du hyra en lägenhet veckovis i en av längorna. Gården ligger i den gamla väl bevarade kyrkbyn Södra Mellby ett par kilometer från Kivik. Här bor du i en gammal, vacker och genuin miljö. Läget är lugnt och mitt i hjärtat av Österlen. Nära till allt, havet, naturen, sevärdheter och småstadsidyllen Simrishamn.

I byn finns det mesta du behöver. Mellbybagaren med den berömda kavringen, bröd och lite specerier. På gården har vi en vintage-butik som heter Secondi. Bokantikvariat, krukmakeri, konstnärskollektiv med butik, antikaffär, restaurang med god mat och fullständiga rättigheter, fotvård och pizzeria en liten bit bort.

Naturen runt omkring bjuder på stor variationsrikedom och du har en vidunderlig utsikt från 95 meters höh. Utflykter gör du med bil, cykel eller till fots.

Lägenhet att hyra

Matplats

Lägenheten har egen ingång och består av hall/trappa, toalett med dusch och två stora rum. Varje rum har tre resårsängar. Allt är nytt och smakfullt inrett. Klinkergolv, kvastade väggar, takbjälkar och massiva ekgolv. Förhoppningsvis finns allt du behöver för att göra sommaren till en skön upplevelse. Kök med ugn, spishäll, diskmaskin och mikro. Behöver du arbeta eller kolla eposten finns bredbandsuttag. Larm/brandlarm finns också. TV o radio finns, men du vill nog hellre lyssna på fågelkvittret eller kyrkklockorna.
Vi vill att du ska trivas och må gott!